Tutustu TwoSisters Consultationin perustajiin

Anna Nordmyr & Jenny Julin

Me olemme sisaruspari, joka työskentelee sekä yhdessä että erikseen henkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin parissa työpaikoilla. Anna on työskennellyt hyvinvoinnin parissa vuodesta 2007 asti, kun taas Jenny vuodesta 2011. Meillä on liikkuva yritys, jonka konttori sijaitsee Vöyrillä, mutta toiminta ulottuu koko Pohjanmaan alueelle.

Jenny Julin
Jenny Julin

Perustaja

Jenny on sympaattinen ja empaattinen kuuntelija, joka on kasvatettu työskentelemään määrätietoisesti ja huolellisesti urheiluun panostamisen myötä. Jenny antaa intohimon inhimillisen käyttäytymisen ymmärtämiseen olla motivaattorina tunteiden kanssa, kun hän auttaa muita voimaan hyvin työelämässä.

Jenny on alkujaan erityispedagogiikan maisteri. Sen lisäksi hän on kouluttautunut mm. työnohjaajaksi ja organisaatiokonsultiksi Suomen Työnohjaajien vaatimusten mukaan. Oman ja toisten olemisen tiedostamisen kautta saavutetaan yhteisymmärrys.

Halukkuus ymmärtää ja todella auttaa saavat Jennyn käymään kaikenlaisia keskusteluja. Tavoite on aina tärkein.

Anna on ulospäinsuuntautunut yrittäjä ja isosisko. Hänellä on noin 20 suomenmestaruusmitalia yleisurheilusta ja on urheilun kautta oppinut tekemään kovasti ja määrätietoisesti töitä.

Anna on alunperin taloustieteiden maisteri. Sen lisäksi hänellä on muitakin koulutuksia, mm. urheilun ja henkisen hyvinvoinnin parista. Anna on äiti enkelille ja kolmelle lapselle. Hänen sydämensä on täyttä kultaa ja omistautuu asiakkaalleen kuin tämä olisi hänen ainoansa. 

Anna on yhdessä puolisonsa Johanin kanssa emoyhtiön YourCoachin perustaja.

Anna Nordmyr
Anna Nordmyr

Perustaja

SISARUUS

Korostamme mielellämme sisaruuttamme ja näemme sen suurena vahvuutena sekä laaduntarkastajana. Olemme kokeneet yhdessä ilot ja surut ja meillä on läheinen yhteys. Yhteyden vuoksi suhteemme kestää niin kritiikin kuin kehutkin. Ammatillinen yhteistyö on ollut suuri rikkaus ja erittäin kehittävää. Kollegamme uskaltavat antaa palautetta ja kyseenalaistaa yhtä suoraan ja rehellisesti kuin mekin. Työstä keskusteleminen ja työn kriittinen tarkasteleminen takaa korkean laadun. Iloitsemme myös toistemme onnistumisia ja yhteisiä onnistumisia, mikä tuo lisäenergiaa työhön. Työmme arviointi on meille erityisen tärkeää, sillä haluamme aina tuottaa asiakkaallemme parhaimman mahdollisen lopputuloksen.